نتیجه بازی استقلال و استقلال خوزستان در لیگ برتر(۲۱ شهریور ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ ویدیو| خلاصه بازی استقلال و استقلال خوزستان در لیگ برتر(۲۱ شهریور ۱۴۰۴) پخش زنده بازی استقلال و استقلال خوزستان (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی تراکتور و آلومینیوم اراک (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین هاشمیان نماد وقار و حرفه‌ای گری| یک سرمربی متفاوت در فوتبال ایران سعید الهویی بعد از قلعه‌نویی همه‌کاره کادر فنی تیم ملی است! ساپینتو در انتظار خارجی‌ها | عجیب‌ترین ترکیب تاریخ استقلال نیازمند متزلزل، بیرانوند محروم، حسینی ناآماده | قلعه‌نویی نگران پست شماره‌یک تیم ملی چرا گل محمدی به اهواز برگشت؟ از شطرنج تا بوکس؛ همه رشته‌ها در جشنواره «خانواده ورزش» مشهد پارک ملت مشهد، میزبان سومین جشنواره «خانواده ورزش» تاریخ و ساعت بازی گل‌گهر و سپاهان | کار سخت نویدکیا تاریخ و ساعت بازی تراکتور و آلومینیوم اراک | انتظار تی تی‌ها برای برد کوپال ناظمی و حسن اکرمی، داوران سرخابی‌ها در هفته سوم ترس لیائو از بازگشت به فوتبال گلر تیم ملی به استقلال پیوست حریفان خاتون بم در آسیا مشخص شدند + عکس چلسی در خطر کسر امتیاز خرید لالیگایی در راه اهواز | منیر الحدادی با استقلال پرواز کرد تاریخ و ساعت بازی استقلال خوزستان و استقلال تهران در لیگ برتر | جنگ دارا و ندار
سرخط خبرها

حسینی در انتظار مجوز بازگشت به استقلال| مغضوب دیروز، محبوب امروز!

  • کد خبر: ۲۳۶۱۲۱
  • ۰۸ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۴
حسینی در انتظار مجوز بازگشت به استقلال| مغضوب دیروز، محبوب امروز!
سید حسین حسینی همچنان مجوز لازم را برای بازگشت به استقلال دریافت نکرده و برای رسیدن به این مهم باید تلاش کند.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، هواداران استقلال یک سال پیش در چنین ایامی با انتقاد‌های تند در صفحات مجازی خواستار جدایی سید حسین حسینی از این باشگاه بودند. در آن ایام کانال‌ها و شبکه‌های نزدیک به تیم استقلال که تحت عنوان هواداری فعالیت می‌کردند اعتقاد داشتند که حسینی باید از این باشگاه برود و حتی مدیران سابق استقلال مذاکراتی با علیرضا بیرانوند انجام دادند تا شاید این دروازه‌بان را به خدمت بگیرند، اما درنهایت حسینی در استقلال ماند و با کاهش دستمزد خود توانست نظر مدیران این باشگاه را برای تمدید قرارداد جلب کند.

این تصمیم ابتدا با واکنش‌های منفی هواداران استقلال مواجه شد، اما با شروع فصل ماجرای به گونه دیگری به سود حسینی تغییر کرد و این دروازه‌بان با واکنش‌های خوب و کلین شیت‌های متعدد تبدیل به مرد اول این تیم شد تا دوباره جای خاصی در دل هواداران این باشگاه باز کند.  

حسینی تا نقطه‌ای پیش رفته که حالا وقتی صحبت از جدایی احتمالی او به دلیل برخی مسائل غیرفوتبالی مطرح می‌شود برایش در فضای مجازی کمپین حمایت تشکیل می‌شود تا مدیران این باشگاه او را از دست ندهند. وضعیتی که کاملا با فصل پیش متفاوت است و حسینی را تبدیل به چهره‌ای کرده که در میان هواداران این باشگاه از محبوبیت بیشتری برخوردار شده است.



البته مسئولان باشگاه استقلال هم به دنبال آن هستند تا مجوز‌های لازم را برای تداوم حضور این دروازه‌بان دریافت کنند تا حسینی از استقلال جدا نشود. احتمالا دروازه‌بان خارجی که نیز اخیرا جذب شده به شکل قرضی به تیم دیگری خواهد رفت تا حسینی بتواند در ترکیب آبی‌ها به میدان برود، اما به هرحال بودن حسینی منوط به یکسری موافقت‌ها است و شاید اگر آقای شماره یک دچار بی احتیاطی نمی‌شد و  واکنش‌های عاقلانه‌تری نسبت به برخی مسائل از خود به نمایش می‌گذاشت اکنون با خیال راحت قرارداد خود را به ثبت رسانده بود.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->